21. tammikuuta 2014

Piparijäädyke

Meillä jäi joululta pipareita ja ystäväni vinkkasi Facebookissa piparijäädykkeestä. Hyvin helppo ohje! Itse asiassa vanhin poikani oli tässä pääkokkina, minä avustin. Jäädyke on tosi hyvää!


OHJE:

n. 150 g pipareita
1 prk vatkautuvaa vaniljakastiketta (esim. Flora vanilla)
1 prk rahkaa

Murusta piparit. Vatkaa vaniljakastike kevyeksi vaahdoksi. Sekoita vaniljakastikevaahto, rahka ja piparimurut keskenään. Laita massa rengasvuokaan ja vuoka peitettynä pakastimeen. Pakasta jäädykettä mielellään yön yli.

1 kommentti:

  1. OI NAM,tätä testaan! Pipareita on vieläkin jäljellä, eikäniitä oikein viitsiis sellaisinaan enään syödä. Tämä onkin hyvä jälkiruoka viikonlopuksi.

    VastaaPoista