18. tammikuuta 2014

Jauhelihanyytit

Tämän helpon ohjeen testaaminen on ollut mielessä jo pitkän aikaa. Joululta oli jäänyt pakastimeen torttutaikinalevyjä, ja kun en enää torttuja viitsinyt tehdä, tein levyistä näitä jauhelihanyyttejä. Ohje on Leipoi, leipoi -blogista. Alla ohje, kuten itse tein.


OHJE:

1 kg torttutaikinalevyjä
ketsuppia
400 g jauhelihaa
1 sipuli
mustapippurirouhetta
paprikajauhetta
150 g emmental-juustoraastetta

Ota taikinalevyt sulamaan. Pilko sipuli, kuullota, lisää jauheliha ja ruskista, mausta. Leikkaa torttutaikinalevyt puoliksi. Levitä päälle ketsuppia, jauhelihaa ja juustoraastetta. Paista 200 asteessa, kunnes ovat kypsiä.

2 kommenttia:

  1. Voi ku kiva ohje. En oo aatellu että näinkin voi tehä.pakko kokeilla. Helppoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kannattaa kokeilla! Ihanan helppo ohje :)

      Poista