6. elokuuta 2012

Meetvurstipiirakka


Tein Open Café -blogin ohjetta mukaillen meetvurstipiirakkaa, hienoisia muutoksia alkuperäiseen ohjeeseen siis. Oli hyvää! Alla on ohje sellaisena kuin itse tein. Tällä ohjeella tulee uunipellillinen piirakkaa. Pahoittelen huonoa kuvaa.


OHJE:
Pohja:
2 (á 400 g) Sunnuntai ruisperunataikinaa
Täyte:
6 dl ruokakermaa
4 munaa
2½ dl rucolasalaattia pienittynä
200 g kirsikkatomaatteja
200 g meetvurstia
2 dl juustoraastetta
1 tl mustapippuria
Päälle:
1½ dl juustoraastetta

Sulata ruisperunataikinat pakkauksen ohjeen mukaan. Painele taikinat leivinpaperoidun uunipellin pohjalle ja reunoille.

Sekoita kerma ja munat kulhossa. Lisää muut täytteen ainekset, meetvursti esim. suikaleiksi leikattuna. Kaada seos pohjan päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa 30-40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti