28. heinäkuuta 2012

Pannaripizza

Tässä helppo ja hyvä suolainen herkku! Ohje on otettu Ulla Svenskin kirjasta Lempileivonnaiset.




OHJE:
Pohja:
8 dl maitoa
3 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
50 g rasvaa
Täyte:
400 g jauhelihaa
1 sipuli
2 rkl tomaattipyreetä
2-3 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
3-4 tomaattia
150 g juustoraastetta
2 rkl oreganoa

Vatkaa kananmunat ja keskenään sekoitetut kuivat aineet maitoon, sulata rasva ja lisää lopuksi joukkoon. Anna seoksen seistä kulhossa täytteen valmistamisen ajan.

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli paistinpannulla, lisää tomaattipyree ja murskatut valkosipulinkynnet ja mausta seos suolalla. Kaada pohjan ainekset leivinpaperilla vuoratun syvän uunipellin päälle ja ripota jauhelihaseos päälle. Viipaloi tomaatit ja aseta täytteen päälle, lisää lopuksi juustoraaste ja oregano.

Paista uunin alatasolla 225 asteessa noin 25 minuuttia tai kunnes pizza näyttää kypsältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti