29. heinäkuuta 2012

Hämähäkki-kakku

3-vuotiaallamme oli äskettäin nimipäivä. Olin luvannut pojalle kakun nimipäivän kunniaksi, mutta oikeana päivänä en jaksanut enkä ehtinyt kakun tekoon, joten tein kakun nyt viikonloppuna. Poika tykkää kovasti hämähäkeistä ja muista (äidin mielestä) ällöttävistä jutuista, joten siitä idea tähän kakkuun.



 Kakussa on kolmen munan peruspohja, kostutus vaniljamaitoa, täytteenä vadelmahilloa, Flora vispiä ja vaniljarahkaa. Kakun päällä on valkoista ja sinistä marsipaania, hämähäkin seitti on tehty Pandan tummasta suklaasta. Marsipaanin alla on samaa Flora vispi-rahkaseosta kuin kakun välissäkin. Hämähäkki ei ole syötävä. En jaksanut itse väkertää hämähäkkiä, joten nappasin yhden poikien leluista.


Tämä oli ensimmäinen kerta, kun yritin päällystää koko kakun marsipaanilla. Yritykseksi se oikeastaan jäikin, sillä tuo valkoinen marsipaani ei riittänyt alas asti. Sen takia pitikin keksiä hätäratkaisuna tuo sininen reuna. Samalla sain peitettyä ison määrän ryppyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti