Sivut

10. huhtikuuta 2013

Muffinsseja

Pojalla tuli koulun jälkeen kaveri kylään, joten leivoin pojille välipalalle muffinsseja. Sain Dr. Oetkerilta testattavaksi Cupcake-tuotteita, joten ne pääsivät nyt testiin. Tuotteiden mukana tuli ohje, jolla nämä muffinssit/cupcaket on leivottu. Kuorrutetta en tehnyt ohjeen mukaan, sillä meiltä ei löytynyt kaikkia tarvittavia aineksia, joten nämä herkut saivat päälleen "vain" kermavaahtoa, jonka värjäsin vaaleanvihreäksi pastavärillä. Oikein herkullisia muffinsseja! Nuo vuoat ovat aika pieniä, ei mitään miniversioita kuitenkaan, joten jos tekee muffinssit isompiin vuokiin, kannattaa ohje tuplata.


OHJE (12 kpl):

50 g voita
1 muna
1 dl sokeria
½ dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

Sulata voi ja anna jäähtyä hetki. Lisää sokeri ja kananmuna. Sekoita puuhaarukalla voimakkaasti, kunnes seos on tasainen.

Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään ja lisää taikinaan yhtä aikaa maidon kanssa. Sekoita tasaiseksi, mutta vältä turhaa sekoittamista.

Levitä Cupcake-vuoat pellille tai muffinipellin koloihin. Jaa taikina tasan vuokiin. Paista 170 asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Anna jäähtyä ennen koristelua.

Ja mitä tuotteita sainkaan testattavaksi?


- Cupcake-vuokia (50 kpl) ihanan herkullisissa väreissä
- Cupcake Minipearls - pehmeitä, pastellinvärisiä koristeluhelmiä
- Cupcake Daisies - vohvelista tehtyjä päivänkakkaroita

Cupcake vuoat ovat mukavan jämäköitä ja säilyttävät hyvin muotonsa paiston aikana. Vuoka on aika pieni, pienempi kuin yleensä käyttämäni vuoat, mutta eivät nämä kuitenkaan mitään minikokoisia ole. Koristeluhelmet ja -kukkaset ovat käteviä koristeluun.

3 kommenttia:

  1. Ihanan keväisiä muffinsseja! Ja upeita uutuustuotteita!

    VastaaPoista
  2. Kiva paketti, minullekin tuli sama, mutta vielä en ole kerinnyt laittaa niistä juttua. Nuo pikkukoristeluhelmet olivat tosi ihania. Juuri sopivan kokoisia moneen juttuun :D

    VastaaPoista
  3. ihanan näköisiä..multakin kysyttiin halukkuutta testata näitä uutuuksia, vastasinkin että kyllä haluan, mutta ilmeisesti lähetyksessä on tullut joku virhe ja google oli lähettänyt sinnepäin pelkkää siansaksaa :D.. oon ihmetellyt että missähän se paketti viipyy, mutta ei siitä viestistä tainnut saada selkoa. nooh. lähetin uudelleen tänään osoitetietoni. saas nähdä pääsenkö enää mukaan näitä testaamaan :) innokkuutta kyllä olisi ;)

    VastaaPoista