5. elokuuta 2012

Valkosuklaa-mustikkamuffinit

Herkullisia muffinsseja tuoreista mustikoista, nam! Ohje on Ruokaohjeita ja herkkuja á la Marie -blogista.


OHJE:
3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100 g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl Flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1½-2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri. Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi. 

Lisää taikinaan noin 3 eri erässä rasvaa, sihdaten jauhoja ja Flora vanillaa. Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin. Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinivuokiin. Ripottele pinnalle mustikoita. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti