16. elokuuta 2012

Uusi alku

Monen muun bloggaajan tavoin minäkin siirsin blogini tänne Bloggeriin. Olen tehnyt ison työn kopioimalla vanhan blogini kirjoitukset tänne. Tästä eteenpäin tulossa on uusia postauksia; niitä onkin jo aikamoinen määrä odottamassa.

Tervetuloa uuteen blogiini!


P.S. Jos haluat blogisi blogilistallesi, niin jätä kommentti ja osoitteesi tähän.

11 kommenttia:

 1. Tervetuloa bloggerin puolelle!:) Itse siirsin myös lähes kaikki vanhat kirjoitukset uuteen blogiini ja oli todellakin aikamoinen homma! Minut saa linkittää!:) Uusi osoite siis: http://vaaleanpunainennonparelli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Vitsit, mun sympatiat on täysin teidän kuvansa menettäneiden puolella. Voin vain kuvitella kuinka mua *ituttais jos häviäis kaikki. Niin sitä vain tulee luotettua tähän internetin ihmeelliseen maailmaan, että kyllä ne kuvat siellä säilyy... :/ Mutta Bloggerin toiminnasta mulla on vain hyvää sanottavaa, ongelmia ei ole ollut mun kaksivuotisen historian aikana.

  VastaaPoista
 3. Onnea tänne bloggerin puolelle!! Minäkin harkitsin siirtymistä, mutta kun niitä kommentteja ei saa siirrettyä =( se kun onnistuisi, niin blogini olisi täällä!

  VastaaPoista
 4. Onnea tähän blogiin... Kyllä harmittaa kaikkien meidän puolesta tuo vuodatuksen juttu... itse en ole jaksanut vasta kuin vähän kuvia siirtää takaisin...Mut saa linkittää

  VastaaPoista
 5. Onnea uudelle blogille ja tosiaan valtavan urakan olet tehnyt näiden kuvien ja postausten siirron kanssa! Itse ajattelin kanssa pikkuhiljaa lisäillä vanhoja postauksia Bloggerin puolelle, tai ainakin niitä omasta mielestä parhaiten onnistuneita juttuja. Minutkin saa mielellään linkittää :)

  VastaaPoista
 6. Menenkin heti vaihtamaan uuden blogisi osoitteen listalleni :)

  VastaaPoista
 7. Minutkin voi linkittää. Vuodatukseen olen lisäilemässä kuvia hiljalleen, aikaa menee, mutta ehkä se kannattaa. On kyllä vähän pyörinyt mielessä tänne bloggeriin siirtyminenkin.

  VastaaPoista
 8. Olen linkittänyt ylläolevat blogit :)

  VastaaPoista
 9. No niin, nyt on blogisi osoite päivitetty listalleni. Pysynpä edelleen siis mukana upeissa tuotoksissasi :)

  VastaaPoista
 10. Hei! Minutkin saa linkittää. :)

  VastaaPoista