6. elokuuta 2012

Suklaakakku


Myllyn Parhaan sivuilla törmäsin helppoon kahvikakun ohjeeseen. Ohjeeseen oli lisätty vaikka minkälaisia muunnoksia perusohjeeseen. Testasin ensimmäisenä suklaista versiota ja voi että, kun oli hyvää!


OHJE:
5 dl erikoisvehnäjauhoja
2 dl sokeria
2½ tl leivinjauhetta
2½ tl vaniljasokeria
2½ dl kermaa
3 kananmunaa
150 g juoksevaa margariinia (pullo)
1 dl vahvaa kahvia
3 rkl vahvaa kaakaojauhetta
100 g tummaa suklaata hienonnettuna

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata ja jäähdytä tällöin rasva ensin. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (n. 1,8 l) ja paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla 50-60 min. Anna kakun jäähtyä 10 min ennen kumoamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti