Kirsin keittiössä oli tehty kuningatarkääretorttua, jota piti tehdä itsekin. Oli todella hyvää, suosittelen!
OHJE:
Pohja:
4 kananmunaa
1½ dl sokeria
3/4 dl perunajauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää
varovaisesti sekoitellen kuivat aineet. Levitä leivinpaperin päälle
uunipannulle. Paista 225 asteessa 5-7 minuuttia. Kumoa sokeroidulle
leivinpaperille ja anna hetkisen jäähtyä.
Täyte:
1 prk Flora vispiä
1 prk Valio maustettu rahka, Kuningatar
vadelmahilloa
Vatkaa Flora vispi vaahdoksi, sekoita
joukkoon rahka. Sivele vadelmahilloa kääretorttulevylle, levitä hillon
päälle rahka. Kääri rullalle, anna maustua jääkaapissa.
Itse tein täytettä kaksinkertaisen annoksen, joten sitä riitti pursotella kääretortun päällekin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti