Sivut

28. heinäkuuta 2012

Suklaa mud cake


Tämä on kyllä varsinainen suklaanystävän kakku. Maku on sen verran täyteläisen suklainen, että yksi pala riittää - ainakin minulle. Ohje on otettu Fazerin Bak & Dessert tummasuklaa -kääreestä.




 200 g tummaa Fazer Ödon Bak & Dessert suklaata
1 tl leivinjauhetta
4 munaa
2 dl sokeria
2½ dl vehnäjauhoja
200 g voita

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi ja kaada muna-sokeriseokseen. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe. Sekoita varovaisesti. Kaada seos voideltuun, jauhoitettuun pyöreään vuokaan (n. 25 cm). Paista uunin keskiosassa noin 12 minuuttia. Tarjoile mielellään vadelmien ja jäätelön kera. Kakun voi hyvin valmistaa päivää ennen tarjoilua.

Huom! Kakun on tarkoituskin jäädä keskeltä vähän raa'aksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti