Sivut

1. elokuuta 2012

Mokkapalat ja Tutti Frutti Crush -rouhetta


Viimein sain minäkin testattua, millaista tuo Fazerin Tutti Frutti Crush -rouhe on. Tein mokkapaloja pussissa olleella ohjeella.


OHJE:
3 munaa
3 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
3 rkl kaakaojauhetta
2 dl maitoa
200 g voita tai margariinia
kuorrutus:
50 g voita
4 dl tomusokeria
5 rkl vahvaa kahvia
2 tl vanilliinisokeria
3 rkl leivontakaakaota
koriste:
Tutti Frutti Crush -rouhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata rasva. Lisää vaahtoon vuorotellen maitoa, voisulaa sekä kuiva-aineseosta. Vatkaa taikina tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista kypsäksi 200-asteisessa uunissa keskitasolla noin 20 minuuttia.

Kuorrutus: Sulata rasva. Sekoita loput ainekset keskenään ja sekoita rasvan joukkoon. Levitä kuorrutus hieman jäähtyneen pohjan päälle. Koristele värikkäällä Tutti Frutti Crush -rouheella. Anna jäähtyä ja leikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti