Sivut

6. elokuuta 2012

Kinkkupasteijat

Cebicin keittiössä oli tehty kinkkupasteijoita, joissa oli käytetty Valion makea & tulinen -rahkaa. Pakkohan noita oli testata ja olivat kyllä hyviä! Cebicin ohjeessa oli käytetty 500 g lehtitaikinalevyjä, mutta minulla täytettä riitti hyvin kokonaiselle kilolle.


OHJE:
1 kg lehtitaikinalevyjä
1 prk makea & tulinen rahkaa (Valio)
150 g kinkkua suikaleena
½ sipuli
½ punainen paprika
(mustapippuria)
1 kananmuna

Ota lehtitaikinalevyt sulamaan pellille leivinpaperin päälle. Notkista maustettu rahka kulhossa ja lisää siihen hienoksi suikaloitu kinkku, pieneksi kuutioitu paprika ja hienonnettu sipuli. Sekoita ja tarkista maku, lisää tarvittaessa mausteita. Nosta ruokalusikallinen kinkkutäytettä puolitetun lehtitaikinalevyn päälle ja taittele pasteijaksi. Voitele kananmunalla ja paista 225 asteessa, kunnes pasteijat ovat saaneet kauniin värin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti