Cebicin keittiössä oli tehty kinkkupasteijoita,
joissa oli käytetty Valion makea & tulinen -rahkaa. Pakkohan noita
oli testata ja olivat kyllä hyviä! Cebicin ohjeessa oli käytetty 500 g
lehtitaikinalevyjä, mutta minulla täytettä riitti hyvin kokonaiselle
kilolle.
OHJE:
1 kg lehtitaikinalevyjä
1 prk makea & tulinen rahkaa (Valio)
150 g kinkkua suikaleena
½ sipuli
½ punainen paprika
(mustapippuria)
1 kananmuna
Ota lehtitaikinalevyt sulamaan pellille
leivinpaperin päälle. Notkista maustettu rahka kulhossa ja lisää siihen
hienoksi suikaloitu kinkku, pieneksi kuutioitu paprika ja hienonnettu
sipuli. Sekoita ja tarkista maku, lisää tarvittaessa mausteita. Nosta
ruokalusikallinen kinkkutäytettä puolitetun lehtitaikinalevyn päälle ja
taittele pasteijaksi. Voitele kananmunalla ja paista 225 asteessa,
kunnes pasteijat ovat saaneet kauniin värin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti