Tämä herkullinen kakku on tehty Kinuskikissan ohjeella täällä.
100 g tummaa suklaata
50 g valkosuklaata
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 tl vaniljasokeria
350 g margariinia
4 dl sokeria
4 munaa
2 dl kermaa
3/4 dl kaakaojauhetta
Rouhi suklaat. Pidä rouheet erillään toisistaan.
Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe ja
vaniljasokeri keskenään. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää
munat joukkoon yksitellen. Sekoita kuivat aineet taikinaan vuorotellen
kerman kanssa.
Erota taikinasta 2/3 ja sekoita siihen kaakaojauhe ja tumma suklaarouhe. Sekoita toiseen osaan valkosuklaarouhe.
Laita puolet tummasta taikinasta n. 2,5 litran vuokaan, seuraavaksi vaalea taikina ja päällimmäiseksi loput tummasta taikinasta.
Paista kakkua 175 asteessa keskitasolla n. 60 minuuttia. Anna kakun jäähtyä vuoassa n. 15 minuuttia ennen kumoamista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti