Sivut

28. heinäkuuta 2012

Keramiikkahääpäivän kakku

Meillä oli rakkaan mieheni kanssa 4-vuotishääpäivä eli juhlimme keramiikkahäitä. Ja sehän oli tietysti kakun paikka. Pahoittelen huonoa kuvaa. Se on tämä vuodenaika, kun päivän hämärtyessä yrittää kuvaa ottaa, niin ei enää päivänvalo riitä hyvän kuvan saamiseksi. Kakku näyttää kuvassa vähän hassun väriseltä, on oikeasti hento vaaleanpunainen.



Kakussa on kolmen munan peruspohja, kostutus vaniljamaitoa, täytteenä boysenmarjahilloa ja valkosuklaakermavaahtoa. Pursotukset on Flora vispiä, johon lisäsin mansikkatomusokeria antamaan makua, tipan punaista pastaväriä väriä antamaan ja vaniljakreemijauhetta vahvistamaan vaahtoa. Koristeena on sokerimassasta tehty lilja ja marsipaani-sokerimassaa olevia muratinlehtiä.

Kun aloin kermoja pursottamaan, niin alkuun näytti, että kakusta tulee täysi katastrofi. Yllättäen kermavaahto ei näyttänytkään tarpeeksi napakalta, mutta itseasiassa vika taisi ollakin pursottajassa. En vielä ole oikein sinut tuon lehti-tyllan kanssa. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen lopputulokseen, ei tullutkaan sellainen katastrofikakku, miltä alkuun näytti. Ja pääasiahan oli, että kakku maistui oikein hyvältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti