Sivut

12. maaliskuuta 2015

Vaniljainen vadelma-murupaistos (*munaton*)

Nappasin Citymarketista mukaani kevään Ruoka-Pirkan. Sieltä osui silmiini tämä ohje, jota oli ihan pakko testata. Onhan vadelma lempimarjani. Aivan ihanaa herkkua! Aika kirpeää, mutta jos paistoksen päälle lorauttaa vielä vaniljakastiketta, taittaa se kirpeyttä hyvin.


OHJE (3-4 annosta):

1 ps (72 g) vaniljakastikejauhetta
2 dl vehnäjauhoja
80 g voita
3/4 dl fariinisokeria
1½ dl kaurahiutaleita
1 ps (200 g) vadelmia (pakaste)

Valmista vaniljakastike pakkauksen ohjeen mukaan.

Mittaa vehnäjauhot kulhoon ja nypi voi jauhojen joukkoon. Lisää fariinisokeri ja kaurahiutaleet. Sekoita kaikki aineet keskenään.

Jaa vaniljakastike uuninkestäviin, pieniin annoskulhoihin ja lusikoi päälle vadelmat. Lisää kauraseos keoiksi vadelmien päälle ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti