Bonnen mangososepurkista riittää moneen. Tein siitä mangojäätelöä sekä näitä muffineita. Ohjeen muffineihin löysin Valiolta. Ihanan pehmeitä ja meheviä muffineita, ja mangonmakuinen kuorrutus oli piste i:n päälle!
OHJE (12 kpl):
100 g voita
2 kananmunaa
1½ dl sokeria
2½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 rkl perunajauhoja
100 g valkosuklaata
2 dl mangososetta (esim. Bonne tai Piltti)
Kuorrute:
200 g Valio Viola mangotuorejuustoa
1 dl vispikermaa
2 rkl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
Sulata rasva ja anna sen jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Rouhi
valkosuklaa ja sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää
muna-sokerivaahtoon sula rasva, jauhoseos, rouhittu valkosuklaa ja
mangosose.
Sekoita
taikina varovaisesti tasaiseksi. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista
200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Jäähdytä muffinit.
Valmista
kuorrute vatkaamalla ensin hieman vispikermaa. Vatkaa joukkoon
tuorejuusto, tomusokeri ja vaniljasokeri. Pursota jäähtyneiden muffinien
päälle.
Siis näyttää ja kuulostaa niin herkulta :P
VastaaPoista