Tavallinen täytekakku on meillä lasten mieleen. Ja lapsia ajatellen teinkin täytekakun valmistujaiskahveilleni.
Kakussa on kuuden munan sokerikakkupohja, kostutus laktoosittomalla maidolla. Täytteenä on mansikkahilloa, laktoositonta vispikermaa ja vaniljarahkaa.
Pursotukset on vaniljakreemijauheella vahvistettua laktoositonta vispikermaa. Kukkaset ja lehdet on tehty vaahtokarkinmakuisesta kaulintamassasta, kukkasten keskellä on sokerihelmi.
No onpas ihanan näköistä. Kuinka paljon laitat vaniljakreemijauhoa suhteessa kermaan? Onko sulla omatekoista mansikkahilloa, vai käytätkö kaupan hilloa?
VastaaPoistaAnteeksi, kun vastaus on viipynyt. Laitan vaniljakreemijauhetta n. 1 rkl 2,5 dl:een kermaa. Muistelen lukeneeni tällaisen suhteen aikoinaan Kinuskikissalta. Ihan kaupan hilloa olen kakuissa käyttänyt.
Poista