Sivut

16. maaliskuuta 2014

Toscanalaiset tomaattinyytit

Helppo ja nopea suolainen tarjottava vaikkapa tuleviin kevään juhliin! Ohje on Confetin reseptiblogista.


OHJE:

1 pkt lehtitaikinalevyjä
Apetit toscana -tuorejuustoa
minitomaatteja
oreganoa

Sulata lehtitaikinalevyt ja puolita aina yksi levy. Aseta puolikkaat muffinivuokiin kuppimaisesti. Vuoat kannattaa paistaa muffinipellillä. Laita teelusikallinen tuorejuustoa, tomaatin puolikas ja ripaus oreganoa jokaiseen nyyttiin. Jos haluat nyyteistä lihaisempia, laita muutama suikale kinkkua tai salamia pohjalle ennen tuorejuustoa.

Paista 200 asteessa noin 12-15 minuuttia. Tarjoile hiukan lämpiminä.

2 kommenttia:

  1. Tällaiset suolaiset herkut ovat tosi hyviä ja kivoja tarjottavia juhlissa, nam! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Ovat kaiken lisäksi helppoja ja nopeita valmistaa.

      Poista