Tästä ohjeesta riittää halkaisijaltaan 24-26 cm:n kakun kahteen väliin.
OHJE:
1 prk Flora vispiä
1 prk (200 g) mustikka-vaniljarahkaa (Arla Ingman)
1rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 liivatelehteä
2 rkl vettä
100 g mustikoita
Laita liivatelehdet kylmään veteen
likoamaan. Vaahdota Flora vispi, lisää sekaan mustikka-vaniljarahka ja
sokerit. Kiehauta vesi, sulata puristetut liivatelehdet veteen ja kaada
seos ohuena nauhana kerma-rahkaseokseen.
Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Laita
puolet täytteestä kostutetun pohjan päälle, ripottele täytteen päälle
mustikoita. Laita seuraava pohja päälle, kostuta ja tee seuraava
kerros samoin. Hyydytä kakku jääkaapissa. Kakun voi hyvin täyttää
edellisenä päivänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti