Sivut

29. joulukuuta 2014

Marianne-suklaapallot

Minun oli tarkoitus tehdä näitä suklaapalloja jo jouluksi, mutta kaiken kiireen keskellä päätin siirtää tekemisen tuonnemmaksi, sillä onhan elämää joulun jälkeenkin. Välipäivinä on mukava puuhastella kotona, joten nämä olivat ensimmäisenä tekolistallani. Ohje on Marianne crush -pussin kyljestä.


OHJE (noin 25 kpl):

100 g voisulaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 rkl kaakaojauhetta
3 dl kauraryynejä
2 rkl vahvaa kylmää kahvia

Koristeluun:
Marianne crush -rouhetta

Yhdistä voisula, sokeri ja vaniljasokeri kulhossa. Lisää sen jälkeen kaakao, kahvi ja kauraryynit. Sekoita taikinaksi. Muotoile taikinasta pieniä palloja ja pyörittele niitä Marianne-rouheessa niin, että rouhe peittää pallot kauttaaltaan. Anna suklaapallojen levätä ja jähmettyä ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti