Sivut

8. lokakuuta 2014

Omena-kaurapaistos

Pojat saivat iltapalalla aika herkkua: omena-kaurapaistosta vaniljakastikkeen kera. Johonkinhan ne saadut omenat oli käytettävä, joten miksipä ei vaikka tällä tavalla. Oli kyllä todella hyvää! Ohjeen otin Kakkukupu-blogista. Paistokset ovat hankalia kuvattavia, eikä tämäkään kuva anna oikeutta tälle herkulle.



OHJE:

7-8 kotimaista pientä omenaa (tai 3-4 isoa omenaa)
kanelia
100 g voita
1 dl sokeria
2½ dl kaurahiutaleita

Viipaloi omenat. Levitä vuokaan ja ripottele päälle kanelia. Sulata voi. Sekoita sulaan voihin sokeri ja kaurahiutaleet. Kaada seos omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjoile vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti