Tästä ohjeesta riittää halkaisijaltaan 24-26 cm:n kakun kahteen väliin.
OHJE:
1 prk Flora vispiä
1 prk vaniljarahkaa
200 g mansikoita
3 liivatelehteä
tilkka vettä
Laita liivatelehdet kylmään veteen
likoamaan. Jos käytät pakastemansikoita, valuta mehu pois ennen
soseuttamista. Soseuta mansikat. Vaahdota Flora vispi, lisää sekaan
vaniljarahka ja mansikkasose. Kiehauta vesi, sulata puristetut
liivatelehdet veteen ja kaada seos ohuena nauhana kerma-rahkaseokseen.
Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Laita
puolet täytteestä kostutetun pohjan päälle, laita seuraava pohja
päälle, kostuta ja tee seuraava kerros samoin. Hyydytä kakku
jääkaapissa. Kakun voi hyvin täyttää edellisenä päivänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti