Tein kuopukselle Myyrä-aiheisen nimpparikakun. Myyrä on esitelty jo aiemmin täällä.
Kakussa on viiden munan sokerikakkupohja, kostutus vaniljamaitoa, täytteenä mustaherukkahilloa, vaahdotettua Valion suklaakermaa ja Marianne-rouhetta.
Myyrä ja lehdet ovat siis vaniljanmakuista sokerimassaa ja/tai vaahtokarkinmakuista kaulintamassaa. Myyrän alla on päärynänmakuista, vihreää marsipaania, jota äitini toi minulle Ruotsista. Tein marsipaaniin lehtikuviota kuvioidulla kaulinta-alustalla. Pursotukset on vaniljakreemijauheella vahvistettua Flora vispiä.
Ihana. KAs kun meillä ei kukaan ole koskaan tuota myyrää toivonut, vaikka niitä kirjoja luetaankin.. :)
VastaaPoistaOi myyrä on niin ihana! Suloinen koriste :-)
VastaaPoista