Nam, itse
olen suuri raparperiherkkujen ystävä. Ja nyt niitä herkkuja taas saa
tuoreista raparpereista. 4-vuotiaamme suussa raparperi tosin muuntui
ruuneperiksi, mutta hyvin maistui pojalle ruuneperimuffinssitkin.
OHJE:
150 g voita tai margariinia
2 dl sokeria
3 munaa
1,5 dl kermaa
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
n. 3 dl raparperikuutioita
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan yhdessä kerman kanssa. Lisää viimeiseksi raparperit varovasti sekoittaen. Jaa taikina muffinssivuokiin. Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia.
OHJE:
150 g voita tai margariinia
2 dl sokeria
3 munaa
1,5 dl kermaa
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
n. 3 dl raparperikuutioita
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan yhdessä kerman kanssa. Lisää viimeiseksi raparperit varovasti sekoittaen. Jaa taikina muffinssivuokiin. Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti