Sivut

30. heinäkuuta 2012

Raparperimuffinssit

Nam, itse olen suuri raparperiherkkujen ystävä. Ja nyt niitä herkkuja taas saa tuoreista raparpereista. 4-vuotiaamme suussa raparperi tosin muuntui ruuneperiksi, mutta hyvin maistui pojalle ruuneperimuffinssitkin.



OHJE:
150 g voita tai margariinia
2 dl sokeria
3 munaa
1,5 dl kermaa
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
n. 3 dl raparperikuutioita

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan yhdessä kerman kanssa. Lisää viimeiseksi raparperit varovasti sekoittaen. Jaa taikina muffinssivuokiin. Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti