Tällä ohjeella saa kaksi täytekerrosta halkaisijaltaan 24-26 cm kakkuun. Pienempään kakkuun täytemäärän voi puolittaa.
1 prk Flora vispiä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl lakritsikastiketta
3 liivatelehteä
3 rkl vettä
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään
veteen. Vaahdota Flora vispi, lisää tuorejuusto ja lakritsikastike.
Kiehauta vesi, sulata puristetut liivatteet veteen ja kaada seos ohuena
nauhana kerma-tuorejuustoseokseen.
Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Laita
puolet täytteestä kostutetun pohjan päälle, laita seuraava pohja päälle,
kostuta ja tee seuraava kerros samoin. Hyydytä kakku jääkaapissa. Kakun
voi hyvin täyttää edellisenä päivänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti