Tästä ohjeesta riittää halkaisijaltaan 24-26 cm kakun kahteen väliin.
1 prk Flora vispiä
1 prk vaniljarahkaa
100 g mustikoita
100 g vadelmia
(sokeria)
3 liivatelehteä
3 rkl vettä
Laita liivatelehdet kylmään veteen
likoamaan. Soseuta marjat. Halutessasi voit paseerata soseen siivilän
läpi, jotta saat siemenet pois soseesta. Vaahdota Flora vispi, lisää
sekaan vaniljarahka ja marjasose. Tarkista maku, ja lisää tarvittaessa
sokeria oman maun mukaan. Kiehauta vesi, sulata puristetut liivatelehdet
veteen ja kaada seos ohuena nauhana kerma-rahkaseokseen.
Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Laita
puolet täytteestä kostutetun pohjan päälle, laita seuraava pohja päälle,
kostuta ja tee seuraava kerros samoin. Hyydytä kakku jääkaapissa. Kakun
voi hyvin täyttää edellisenä päivänä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti