Nämä ovat helppotekoisia suolaisia
tarjottavia. Rasvaisia kyllä, vaikka itse käytin tuorejuustosta ja
emmentalista vähärasvaisempia versioita.
1 pkt (500 g) lehtitaikinalevyjä
200 g (maustamatonta) tuorejuustoa
200 g kinkkua pieninä kuutioina
emmental-juustoraastetta
Voiteluun:
kananmuna
Sulata lehtitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita tuorejuusto ja kinkkukuutiot keskenään.
Kauli lehtitaikinalevyjä hieman pidemmiksi. Levitä tuorejuusto-kinkkutäytettä ja juustoraastetta levyille.
Kääri levyt kapeammasta päästä rullalle.
Leikkaa kukin levy terävällä veitsellä
kolmeen osaan. Laita kinkkukierteet leivinpaperin päälle pellille ja
voitele kananmunalla. Paista 200 asteessa 10-15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti